Stuur e-mail mail_outline Fotoregistratie TEDx Veghel, 10 juni 2016 

Fotoregistratie TEDx Veghel, 10 juni 2016 Op vrijdag 10 juni vond de eerste editie van TEDx Veghel plaats, een fantastisch evenement waar zo'n 18 sprekers de meest uiteenlopende presentaties gaven.
Eind 2015 heeft de organisatie van TEDx Veghel, in de persoon van Ellen Minkels, me gevraagd de fotografie rondom het evenement te organiseren en uit te voeren.
In de voorbereidende maanden hebben we een draaiboek in elkaar gezet en een aantal fotoshoots gedaan ter voorbereiding van o.a. de website: http://tedxveghel.com. Op de dag zelf hadden we een team van 6 fotografen die op een aantal lokaties foto's maakten. Er waren veel randactiviteiten georganiseerd, o.a. bij de ondernemingen van een aantal sprekers (Jumbo, Hutten, enz), maar ook op het Zwijsen College en de Noordkade zelf. Op zo'n vijf lokaties konden belangstellenden via live streaming video de presentaties live volgen. Ik zelf verzorgde de fotografie in de NPF-toren, waar het TEDx Veghel evenement plaatsvond. Zo ook op de avond ervoor waar alle sprekers, organisatoren en medewerkers waren uitnodigd om het evenement af te trappen bij restaurant Wittern op de Noordkade.
Alle foto's van TEDx Veghel zijn te zien op: https://www.flickr.com/photos/tedxveghel/
Op deze webiste staat een aantal opnamens die ik die dag heb gemaakt: https://www.leoadank.nl/2183494/tedx-veghel

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee