Stuur e-mail mail_outline Info/Contact/Nieuws 

Info/Contact/Nieuws Na zo'n 25 jaar ondernemer (o.a. 17 jaar met Thesus Talking Image) te zijn geweest heb ik in 2015 mijn onderneming verkocht aan Etteplan te Best. Al ruim 28 jaar houd ik me dag in dag uit bezig handleidingen, visuele instructies, en productpresentaties met 3D-animaties, en vanaf vorig jaar ook met CMS-systemen, user information op o.a tablets en ben daarnaast lid va het management team van de Bestse onderneming. We werken er voor multinationals, grote en middelgrote industriële opdrachtgevers.

Opgeleid als illustrator/vormgever ben ik al vanaf midden jaren '80 bezig met visuele communicatie. Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld als concept-ontwikkelaar van visueel instructieve informatie voor o.a. productpresentaties en technische documentatie. En alles zo visueel mogelijk, omdat ik van mening ben dat mensen niet of zo weinig mogelijk willen lezen. Zo ook bij de uitleg en presentatie van techniek; het inzichtelijk en toegankelijk maken van complexe techniek.

In z'n vrije tijd ben ik autonoom fotograaf, waarbij ik me vooral richt op nachtfotografie. Daar ligt vanaf 2008 mijn passie, waarmee een deel van m'n vrije tijd wordt ingevuld. Met m'n nachtfotografie zoekt ik naar aangelichte, kleurige en fascinerende beelden. Ik 'bevries' ze in de nachtelijke duisternis waardoor het oog vanzelf daar naar wordt geleid, waar het te doen is.

Daar ondernemen in m'n bloed zit, wordt er ook in opdracht gewerkt, voor zowel bedrijven als particulieren. 

Loopt u al een tijdje met een idee in uw hoofd dat eens vastgelegd zou moeten worden; of heb ik u met de beelden op deze website op nieuwe ideeën gebracht? 

Neem contact op, via het emailformulier hiernaast, of bel, 06 53726555.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee