Jojojoho ... Deelname aan de Focus Testpaneldag Sony A7/A7r, 22 februari 2014 

Jojojoho ... Deelname aan de Focus Testpaneldag Sony A7/A7r, 22 februari 2014 In het januari-nummer van Focus, 100 Jaar Focus, stond een oproep aan de Focus-lezers om deel te nemen aan de Sony A7/A7r Testpaneldag. In een email aan de Focus-redactie mocht je motiveren waaron jij vond dat jij aanwezig zou moeten zijn bij de Sony Testpaneldag.
Op 28 januari heb ik m'n motovatie gemaild, op dinsdag 18 februari werd ik gebeld door Focus-redacteur Dennis Hissink. Met de vraag of ik de zaterdag 22 februari tijd had om deel te nemen aan de Testpaneldag. Nou, daar hoefde ik natuurlijk niet zo lang over na te denken. Ik moest er wel jammer genoeg m'n fotowerkgroepdag voor laten schieten, maar deze buitenkans wilde ik niet voorbij laten gaan.
Op zaterdag 22 februari werd 4 andere Focus-lezers en ik welkom geheten door Dennis Hissink van Focus, Hans van Heijen van Sony Nederland en Johan Elzinga, de bekende natuurfotograaf. Dennis verzorgde de Focus-introductie, Hans gaf een presenatie voor recente en toekomstige ontwikkelingen in de fototak van Sony, Johan sloot de morgen af met een lezing met veel interessante in- en outs over zijn grote passie, landschapsfotografie. Heel interessant allemaal.
Na de lunch gingen we de Veluwe op, de bossen in; allen gewapend met een Sony A7 of A7r. Voor mij stond deze dag in het teken van een uitgebreid vergelijk; m'n Sony A99 met CZ 1.8/24 versus de Sony A7r met de CZ 2.8/24-70. Na een middagje fotograferen met de twee systemen is me duidelijk geworden dat de Sony A99 een fantastische camera is, maar de Sony A7r nog betere resultaten geeft ...
Lees meer in het artikel:

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee