Open Atelierroute 2017, zat. en zon. 23 en 24 september, met werk van Joost en Leo! 

Open Atelierroute 2017, zat. en zon. 23 en 24 september, met werk van Joost en Leo! In het weekend van 23 en 24 september neem ik voor de vierde keer deel aan de Veghelse Open Atelierroute, editie 2017. 

De hoofdserie die ik exposeer is [N]Iceland (voorjaar 2016, eind februari, begin maart). In 2013 toonde ik m'n eerste [N]Iceland-serie. In juni 2012 maakte ik met een drietal bevriende fotografen de eerste IJsland-fotoreis. In 2016 maakte m'n vrouw, een bevriend stel en ik opnieuw een IJsland-fotoreis. 

In deze periode van het jaar maak je kans om het Noorderlicht te kunnen meemaken en fotograferen. En we hebben het mee mogen maken, fantastisch. Maar ook de  gletschers en gletschergrotten leverden prachtige beelden op. Kom kijken. 

Daarnaast exposeer nog een keer m'n serie 'Kraaien, kauwen en roeken', die ik tijdens Fotofestijn Meierijstad 2016 voor de eerste keer heb getoond.

Ik heb een bevriende fotograaf uitgenodigd om zijn werk mede te exposeren bij mij achter in de tuin. Hij was erbij tijdens de IJsland-reis van vorig jaar en ook in 2012: Joost van der Meer, uit Amersfoort. Hier zijn verhaal:

Joost van der Meer (geb. Oss, 3 mrt 1960) fotografeert al sinds zijn vijftiende jaar, toen hij op vakantie in Gibraltar na wat afdingen zijn eerste Kodak-cameraatje aanschafte. Pas veel later is hij zich serieus gaan bezighouden met fotografie. Hij heeft diverse fotoreizen gemaakt, zoals bijvoorbeeld naar Schotland, Tsjechië en IJsland. Met zijn urbex-serie van een verlaten huis in Radvanice (Tsj.) sleepte hij in juni 2010 bij de fotowedstrijd Red Bull 5 pics in het Amsterdamse FOAM de gedeelde tweede prijs in de wacht. Als lid van het fotocollectief The Great Pixels heeft hij begin 2016 twee maanden in Gorinchem geëxposeerd. Sinds 2007 runt hij met een vriend het sportfotografiebureau Sportplaat.nl. Met Leo Adank is hij inmiddels 35 jaar bevriend. Voor het eerst stellen ze nu samen hun werk tentoon.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee