SHOOT! Fotoweekend Veghel 2014: 5 Exposities op 3 locaties 

SHOOT! Fotoweekend Veghel 2014: 5 Exposities op 3 locaties

Bekijk mijn expositie op http://www.leoadank.nl/1177987/brabantse-bloemen-bossen-en-weiden

In het weekend van zaterdag 1 en zondag  2 november wordt het ‘Shoot! Fotoweekend Veghel’ georganiseerd. Op verschillende plaatsen in Veghel kun je interessante en boeiende foto-exposities bewonderen. Op de CHV Noordkade zijn de exposities te zien van het fotocollectief ‘Zien en Doorzien’ en het Kempencollectief. Hier worden op zaterdag 1november Fotoreviews verzorgd door professionele fotografen van MIK Pieter Brueghel. In de avonduren is er een workshop ‘Nachtfotografie’ op het terrein van CHV Noordkade. In de Peppelhof wordt de expositie ingericht van Fotogroep Zoomm. In de Hertoghof wordt het werk getoond van de fotografen van de Fotoclub Veghel. Zowel vrij werk, thema foto’s als audio visuele presentaties worden getoond.
Traditioneel was het eerste weekend van november het weekend waarin Fotoclub Veghel al tientallen jaren foto’s exposeerde voor een groeiend aantal bezoekers. Ook Fotografencollectief Zien & Doorzien van MIK Pieter Brueghel organiseerde in die periode haar jaarlijkse presentatie. Vorig jaar zijn de handen voor het eerst ineengeslagen en vanuit die mooie samenwerking is Shoot! Fotoweekend Veghel ontstaan. Dit jaar sluit er opnieuw een partner aan; Fotogroep Zooomm van de KBO. Het aanbod is voor deze editie nog uitgebreid met diverse andere exposities, waaronder die van het ‘Kempen Collectief’. Daarnaast worden er tijdens het weekend praktische workshops voor fotografen georganiseerd.

Zien & Doorzien; Fotowerkgroep MIK Pieter Brueghel
Fotografencollectief Zien & Doorzien is ontstaan uit de mentorgroep voor vergevorderde fotografen van MIK Pieter Brueghel. Zij komen regelmatig samen, waarbij vooral inspireren en stimuleren de belangrijkste pijlers van het collectief zijn. Ze staan onder de bezielende begeleiding van fotografe Christel Ooms. Zien & Doorzien exposeert in de prachtige industriële setting van de Noordkade. Van light painting, analoge slow photgraphy, fotosequenties, tot 3D naaktfotografie.

De exposanten/expositietitels zijn:
Leo Adank, Veghel (Brabants bloemen ... / Brabantse bossen en weiden ...)
Micha van den Berg, Veghel
Lieke van Grinsven, Schijndel (Seizoenen)
Geert Hendriks, St. Oedenrode (Kijk mij, George / Woensel – We(g)st)
Margreet Hoefnagels, Uden (Waar ga je heen? Waar kom je vandaan?)
Karien Jansen-Schwiebbe, Veghel (Natuurlijk uitgelicht)
Rien Kremers, Veghel (Reflectie)
Rien Lammers, Beek en Donk (Kleurenpracht)
Cor van Oorschot, St. Oedenrode (Herinneringen aan het verleden)
Han Seijger, Veghel (Naakt bij Boedha / Jong geleerd is oudgedaan / Scène dans Rue L'amour et la solitude)
Ute Weber, Zeeland (Herinneringen)

Zie voor meer informatie:
http://www.shoot-fotoweekendveghel.nl
https://www.facebook.com/ShootFotoweekendVeghel
http://www.mikweb.nl/nieuws/2014/10/14/shoot-fotoweekend-1-en-2-november.319.html


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee