Fotoregistratie op Cultuur & Food festival Fabriek Magnifique 2016 (Veghel) 

Fotoregistratie op Cultuur & Food festival Fabriek Magnifique 2016 (Veghel) In het weekend van 22, 23 en 24 juli j.l. vond het Veghelse Cultuur & Foodfestival Fabriek Magnifique plaats, editie 2016.
Voor de niet-Veghelaren: Fabriek Magnifique is een groots festival voor en door Veghelaren. O.l.v. van een professionele staf wordt om het jaar het festival georganiseerd. Het is een bonte verzameling van kunst, cultuur, live muziek en food. Het festival vindt plaats op de Veghelse cultuur & food cluster De Noordkade, het Vaticaan, op de Veghelse Markt en in het Julianapark. Het geschatte aantal bezoekers gaat richting de 80.000, een groots evenement dus.
Dit jaar maakte ik deel uit van de groep van 8 fotografen die de registratie verzorgde van vele honderden activiteiten die dat weekend op de lokaties waren te zien, te horen en te proeven. Een behoorlijk karwei om alles vast te leggen, met een programma van vrijdag 18:00 tot zondagavond 21:30 uur. Met een passe partout voor alle podia, incl. backstage waren er voortdurend 4 à 5 fotografen in de weer.  Op de fesitvalwebsite zijn alle foto’s te zien: http://fabriekmagnifique.smugmug.com . Veel van de avondopnames zijn van mijn hand. Dat vond ik het leukste om te doen. In totaal staan er zo’n 500 foto’s van mij op de festivalwebsite.
Hier op deze site alvast een korte impressie van mijn opnames: https://www.leoadank.nl/2183491/fabriek-magnifique .


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee